📢 WINACTIE: Doe mee en maak kans op een Neato D8 robotstofzuiger

Uitgebreide keuzegidsen Eerlijk en betrouwbaar advies 100% onafhankelijk

Steelstofzuiger met snoer

steelstofzuiger met snoer
Met een steelstofzuiger met snoer zit je nooit zonder stroom. De Shark HZ500EU is een goede steelstofzuiger die voorzien is van een 10 meter lange snoer. Dit model heeft veel zuigkracht en wordt geleverd met veel accessoires. Zo is de steelstofzuiger voorzien van een zuigmond die geschikt is voor harde en zachte vloeren.

Voor iedereen die dolenthousiast is over steelstofzuigers maar veel minder enthousiast zijn over het feit dat ze over het algemeen op accu werken, zullen heel blij zijn met dit bericht. Er bestaan ook steelstofzuigers met snoer! Dus, wil jij werkelijk het beste van het beste zonder in te leveren op zuigkracht? Dan zijn deze steelstofzuigers precies wat je zoekt. Natuurlijk belichten we ook enkele nadelen. Zo kun jij met groot gemak een keuze maken waar jij volledig achter staat.

Beste steelstofzuiger met snoer

Wanneer je opzoek bent naar een goede steelstofzuiger met snoer is deze Shark HZ500 EU de beste keuze. Dit model heeft een lang snoer van 10 meter en is geschikt voor elke vloertype. Ook wordt de stofzuiger geleverd met handige accessoires. Zo heeft deze steelstofzuiger een speciale borstel die zowel geschikt is voor harde en zachte vloeren.

Shark HZ500 EU

Deze Shark steelstofzuiger is voorzien een snoer van maar liefst 10 meter lang. Erg handig wanneer je niet afhankelijk wilt zijn van de gebruiksduur van een steelstofzuiger.

Waarom zijn steelstofzuigers met snoer ontzettend handig?

Toen de eerste stofzuiger op de markt kwam, waren de mensen die huishoudens verzorgden enorm blij. Het maakte een gigantisch verschil in hoe snel het huishouden gedaan kon worden. In plaats van telkens met bezems, stofvegers en blikken te slepen, konden huishouders nu enorm veel werk verzetten met behulp van een stofzuiger.

Wat wel tegenviel was de grootte en de zwaarte van de zuigers. Er waren onwijs veel voordelen aan zo’n stofzuiger maar er waren ook voldoende nadelen. Inmiddels zijn de meeste nadelen niet langer belangrijk. Een steelstofzuiger met snoer is niet meer lomp, zwaar en groot. Ze zijn juist heel licht en eenvoudig in gebruik! De voordelen van de bezem, handveger en blik worden in een steelstofzuiger met snoer gecombineerd met de voordelen van een ouderwetse stofzuiger. Haal je een steelstofzuiger met snoer in huis? Dan weet je zeker dat je het beste van beide werelden in huis hebt!

Hoe werkt een steelstofzuiger met snoer?

Deze steelstofzuigers werken vrijwel hetzelfde als steelstofzuigers met accu . Ze bestaan uit verschillende onderdelen. De behuizing, de motor, de zuigmond en vaak ook de kruimelzuiger maken onderdeel uit van deze stofzuigers. De snoer zit meestal vast aan de kruimelzuiger. Zo kan die ook losgekoppeld worden en in z’n eentje gebruikt worden.

Deze stofzuigers moeten altijd ingeprikt blijven. Je verliest dus een beetje vrijheid. Maar, je krijgt er veel voor terug. Zo hoeft deze stofzuiger nooit aan de kan te worden gelegd omdat de accu leeg is. Je hoeft er totaal geen rekening mee te houden dat jouw stofzuiger misschien leeg raakt. Het is wel van groot belang dat jij jouw steelstofzuiger met snoer telkens op nieuwe plaatsen inprikt. Zo raakt de snoer nooit op en kun jij kamer voor kamer lekker doorwerken.

Heb je weinig stopcontacten in huis? Dan is het wellicht handig om een verlengsnoer aan te schaffen zodat je zeker weet dat jij jouw stofzuiger overal mee naartoe kan nemen.

Wat is de gebruiksduur van een steelstofzuiger?

Tegenwoordig hebben steelstofzuigers een vrij lange gebruiksduur. Zeker met de komst van zogeheten lithium accu’s houden deze stofzuigers het veel langer uit. In het tabel hieronder hebben we vijf verschillende steelstofzuigers uit onze top 5 beste steelstofzuiger op een rij gezet met daarbij de accuduur per model. Zoals je kunt zien heeft de Miele steelstofzuiger zelfs een gebruiksduur van 120 minuten, dit komt mede doordat de steelstofzuiger geleverd wordt met twee accu’s.

ModelGebruiksduur*
Dyson Absolute Extra Pro60 min.
Philips SpeedPro XC7041/0160 min.
Miele Triflex HX1 Power120 min.
Dyson V15 Detect Absolute60 min.
Hoover H-Free100 HF122RH40 min.
*We hebben hierbij rekening gehouden met de gemiddelde gebruiksduur. Deze gebruiksduur is gemeten met de meest zuinige zuigstand.

Wil jij een steelstofzuiger met snoer kopen?

Hoewel er niet veel verschillende steelstofzuigers met snoer op de markt zijn, is de hoeveelheid wel langzaamaan aan het groeien. Het kopen van een steelstofzuiger is altijd volledig afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Het is altijd handig om verschillende steelstofzuigers te vergelijken. Iedere consument is op zoek naar iets anders. De een heeft behoefte aan een stevige zuigkracht waar de ander juist behoefte heeft aan een steelstofzuiger inclusief kruimelzuiger.

Wil jij zeker weten dat jij een steelstofzuiger met snoer koopt die bij jouw wensen en behoeften past? Vergelijk de verschillende modellen en maak een weloverwogen keuze! Of neem meteen een kijkje bij de Top 5 beste steelstofzuigers van dit moment. Hieronder hebben we verschillende steelstofzuigers met snoer gevonden.

Shark HZ500 EU

Deze Shark HZ500 EU is een erg goede keuze wanneer je op zoek bent naar een goede steelstofzuiger met snoer. Dit model heeft een langs snoer en goede zuigprestaties.

TurboTronic VSmach 380

Deze steelstofzuiger van TurboTronic is voorzien van een snoer van 10 meter. Je hebt met dit model geen last meer van een lege accu, wel moet je rekening houden dat dit model niet veel zuigkracht heeft en het meer een steelstofzuiger voor erbij is.
Steelstofzuiger met snoer
Steelstofzuiger met snoer

Tags:

br.tigchelaar@gmail.com
Steelstofzuiger.nl
Logo