Uitgebreide keuzegidsen Eerlijk en betrouwbaar advies 100% onafhankelijk

Henry steelstofzuiger: draadloze stofzuiger met filterpods
Beeld: © Numatic / YouTube video still

Numatic zet de eerste stappen in de wereld van de draadloze steelstofzuigers. Het merk heeft een nieuwe steelstofzuiger aangekondigd: de Henry Quick. Deze Henry steelstofzuiger is anders dan de steelstofzuigers die wij gewend zijn. Hij is namelijk niet zakloos.

Dit is de Henry steelstofzuiger van Numatic

De steelstofzuiger is erg herkenbaar als “een Henry”. Hij is uitgevoerd in de rode- en roze kleur. Het is aannemelijk dat de roze de Hetty Quick zal gaan heten. De Henry steelstofzuiger heeft de volgende specificaties:

Hiermee lijkt het een prima steelstofzuiger en kunnen wij niet wachten om hem te onderwerpen aan een review. Bekijk alvast onderstaande video van Numatic zelf.

Unboxing Henry steelstofzuiger

Een van de belangrijke punten van een steelstofzuiger is natuurlijk de meegeleverde accessoires. Wat krijg je allemaal bij de Henry steelstofzuiger? De volgende accessoires ontdek je in de verpakking:

  • Natuurlijk de stofzuiger zelf met de accu
  • Vloerborstel (gemotoriseerd)
  • Kierenzuiger voor lastig bereikbare plekken
  • 2-in-1 accessoire
  • Verlengstuk (als de kruimeldief met steel niet voldoende is)
  • Wandhouder om de Henry Quick op te kunnen hangen
  • Oplader (oplaadkabel)

Geen zakloze stofzuiger

De steelstofzuiger wijkt af van andere steelstofzuigers, omdat deze niet zakloos is. Numatic heeft ervoor gekozen om gebruik te maken van zogeheten filter pods. Deze pods worden in het stofreservoir gestoken, waarna ze eenmaal vol met pod en al weggegooid worden.

Het grote voordeel hiervan is dat je niet in aanraking kunt komen met stof. Een nadeel is natuurlijk wel dat je met regelmaat nieuwe pods moet kopen. Hetzelfde nadeel als bij een stofzuiger met een zak dus.

Henry steelstofzuiger kopen?

Sta jij te trappen om deze steelstofzuiger van Numatic in huis te halen? De stofzuiger zal naar verwachting juni/juli 2022 in de schappen liggen. Voor welke prijs dit zal zijn is nog niet bekend. We updaten dit artikel vanzelfsprekend als we meer informatie hebben.

marketwin.nl@gmail.com
Steelstofzuiger.nl
Logo