­čôó WINACTIE: Doe mee en maak kans op een Neato D8 robotstofzuiger

Uitgebreide keuzegidsen Eerlijk en betrouwbaar advies 100% onafhankelijk

Dyson Steelstofzuiger

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe steelstofzuiger, zul je ongetwijfeld een model van Dyson tegenkomen. Wij vertellen je welke Dyson steelstofzuigers er allemaal zijn welke je het beste kunt kiezen.
Het is misschien wel een van de bekendste merken op het gebied van steelstofzuigers: Dyson. Het Amerikaanse merk biedt veel verschillende modellen aan, die ook nog eens in verschillende pakketten verkrijgbaar zijn. Zo krijg je bij sommige uitvoeringen een turboborstel voor dierenharen en bij een ander een mondstuk met vloerherkenning.

Onze top 3 Dyson steelstofzuigers op dit moment:

 1. Dyson V15 Detect (Nieuw!)
 2. Dyson V11 Animal Extra
 3. Dyson Micro 1.5kg

Laten we elke Dyson in onze top 3 uitlichten, zodat jij weet welke Dyson jij strakjes het beste kunt kiezen.

1

Dyson V15 Detect (nieuw)

Beste Dyson steelstofzuiger op dit moment

Dyson V15 Detect

De Dyson V15 Detect is de nieuwste steelstofzuiger van Dyson. De stofzuiger heeft een verlichte zuigmond die precies laat zien waar stof ligt.
Pluspunten
 • Zuigmond met vloerherkenning
 • LCD scherm
 • Laser maakt stof zichtbaar
Minpunten
 • Prijzig
 • Best luidruchtig

Dyson heeft onlangs een nieuwe steelstofzuiger uitgebracht: de Dyson V15 Detect Absolute. Het gaat hier niet om kleine update. De stofzuiger is onder meer voorzien van een mondstuk met lasertechnologie: dankzij dit laser licht stof op en kun je precies zien waar vuil ligt. Deze steelstofzuiger is voorzien van een LCD scherm waar je onder meer kunt zien hoe het gesteld is met de accuduur. Daarbij is er sprake van een steelstofzuiger met HEPA filter.

Bekijk deze nieuwe Dyson in onderstaande video in actie!

2

Dyson V11 Animal Extra

Beste keuze voor dierenharen

Dyson V11 Animal Extra

Heb jij last van hondenharen of kattenharen in jouw woning? Ga dan voor deze Dyson V11 Animal Extra, de beste keuze voor dierenharen!
Pluspunten
 • Geleverd met turboborstels
 • Diverse zuigmonden
 • Goede filters
 • LCD scherm
Minpunten
 • Niet goedkoop
 • Lage accuduur op Turbostand

Wanneer jij een viervoeter in je huis hebt rondlopen zul je ongetwijfeld te maken krijgen met huisdierharen. In je tapijt, op je stoffenbank en op de kussens: je komt ze overal tegen. Met de Dyson V11 Animal Extra maak je snel een eind aan genestelde honden- en kattenharen. Deze steelstofzuiger voor dierenharen wordt namelijk geleverd met turboborstels: deze ronddraaiende zuigborstels trekken de haren eenvoudig uit je tapijt.

3

Dyson Micro 1.5kg

Lichtste Dyson steelstofzuiger

Dyson Micro 1.5kg

Wil jij een lichtgewicht Dyson steelstofzuiger? Dan kun je het beste kiezen voor de Dyson Micro 1.5kg. Krachtig en super licht!
Pluspunten
 • Slechts 1,5 kilogram
 • Te gebruiken als kruimeldief
 • Met fluffy zuigmond
Minpunten
 • Kleine stofcapaciteit
 • Niet enorm goedkoop

Onlangs heeft Dyson een lichtgewicht steelstofzuiger toegevoegd aan haar portfolio. En dat we te maken hebben met een lichte steelstofzuiger blijkt: hij weegt slechts 1,5 kilogram! En dat weegt echt bijna niets. Wel moet je ergens op inleveren: zo heb je een hele kleine stofcapaciteit en moet je hem dus wat vaker legen. Is dit echter geen probleem? Dan is dit in onze ogen de beste keuze.

Pluspunten van Dyson

Waarom een Dyson steelstofzuiger?

Dyson is een merk dat al jaren bezig is met het ontwikkelen en produceren van verschillende consumenten elektronica, waarbij het als eerst begon met een stofzuiger. In 1979 introduceerde Dyson al haar eerste stofzuiger en in de jaren zijn er veel nieuwe ontwikkelingen doorgevoerd. Mede door het door ontwikkelen van stofzuigers en daarbij innovatieve functies toe te voegen zijn de Dyson erg goed, hieronder hebben we enkele pluspunten van Dyson steelstofzuigers:

 • Hoge accuduur: Dyson staat bekend om de kwaliteit van haar accu’s. De steelstofzuigers van Dyson hebben een lange gebruiksduur, zo heeft de Dyson V11 al een gebruiksduur van 60 minuten. Deze is ook te verlengen met een extra accu van Dyson die sinds kort eenvoudig te vervangen is
 • Goede HEPA-filters: bij het kopen van een nieuwe steelstofzuiger is het belangrijk om te kijken naar goede filters. Heeft een stofzuiger geen goede filters dan zal deze het opgezogen fijnstof gewoon terug de lucht inblazen. Voor personen met een stofallergie is dit niet fijn, voorkom dit door te kiezen voor een steelstofzuiger met een HEPA-filters. De steelstofzuigers van Dyson zijn voorzien van erg goede motor- en uitblaasfilters. Het is zelfs mogelijk met de nieuwe Dyson V15 Detect mogelijk om inzichtelijk te krijgen wat voor fijnstof erop gezogen is.
waarom dyson steelstofzuiger
 • Krachtig Cycloon-technologie: de steelstofzuigers van Dyson werken met een zogeheten cycloon-technologie, deze technologie zorgt er voor een hoge zuigkracht. Ook zorgt deze cycloonwerking ervoor dat het opgezogen vuil direct gescheiden wordt van de lucht toevoer en dit zorgt er vervolgens voor dat de stofzuiger zijn zuigkracht behoudt wanneer deze vol zit met vuil.
 • Mooi design: de steelstofzuigers van Dyson zijn ook erg populair door het design van de steelstofzuigers. De stofzuigers hebben mooie kleuren en zijn mooi vormgegeven. Sinds kort zijn er zelfs gouden exemplaren, maar deze zijn exclusief te verkrijgen via de webshop van Dyson. Bekijk hier de gouden Dyson V15 Detect of de gouden Dyson Micro.

Naast bovenstaande punten zijn er nog veel meer pluspunten te benoemen van de Dyson steelstofzuiger. Zo krijg je bij een elke Dyson steelstofzuiger veel handige accessoires. Het is wel afhankelijk per model welke accessoires je krijgt, daarom hebben we hieronder een duidelijk overzicht gemaakt welke Dyson steelstofzuigers er zijn en wat de Dyson verschillen hiertussen zijn.

Dyson verschillen

Welke Dyson steelstofzuiger?

Dyson heeft dit jaar veel nieuwe steelstofzuiger ge├»ntroduceerd! Waarbij je eerst alleen de keuze had uit een serie en daarbij een keuze moest maken voor het accessoires, zijn er momenteel veel nieuwe Dysons steelstofzuigers op de markt. Er is bijvoorbeeld sinds kort een unieke steelstofzuiger met maar liefst twee fluffyborstel die volledig rond kan draaien (Dyson Omni-Glide). Dyson deelt haar stofzuigers zelf in drie verschillende categorie├źn: Krachtige stofzuigers, Wendbaar & extra licht en steelstofzuigers voor snelle en dagelijkse reiniging.

Krachtigste stofzuigers – V11, V15 & Outsize

De stofzuigers uit deze categorie zijn krachtig en veelzijdig. Stofzuigers uit deze categorie zijn de Dyson V11, V15 en de Outsize. De stofzuigers zijn geschikt voor grondige reiniging van het hele huis, hebben hoge zuigkracht en een hoge accuduur. Bekijk hieronder de steelstofzuigers uit deze categorie:

Wendbaar en extra licht – Omni-glide & Micro

De Dysons uit deze categorie zijn geschikt voor harde vloeren en zijn erg licht. Deze categorie bestaat uit twee verschillende stofzuigers: Dyson Omni-Glide en Dyson Micro. De Dyson Omni-Glide is een geheel nieuwe steelstofzuiger met een speciale borstel die bestaat uit twee fluffyborstels. De borstel kan volledig om zijn as draaien en is hierdoor erg wendbaar. De Dyson Micro is een steelstofzuiger van Dyson die slechts 1,5 kg weegt en daardoor ook erg wendbaar is.

Snelle, dagelijkse reiniging – V8, V10 en V12

De laatste categorie van de Dyson steelstofzuigers wordt onderverdeeld in de snelle en dagelijkse reiniging. Deze modellen zijn qua zuigprestaties iets minder, maar komen zeker niet te kort. Ook de prijs is een stuk lager dan de bovenstaande modellen

 • Dyson V12 Slim – Lichte stofzuiger met laser die microscopische vuil zichtbaar maakt
 • Dyson V10 – Veel zuigkracht en geschikt voor elke vloertype
 • Dyson V8 – Voorganger van de Dyson steelstofzuigers en goedkope keuze

Veelgestelde vragen over Dyson steelstofzuigers

FAQ

Welke Dyson moet ik kopen?

Dyson heeft veel verschillende stofzuigers en deze zijn onder te verdelen in verschillende series. Elke serie heeft hierbij zijn eigen plus- en minpunten. Op deze pagina vind je een duidelijk overzicht met welke series Dyson heeft en wat de pluspunten per serie zijn. Ook is het belangrijk om te kijken met welke accessoires een Dyson steelstofzuiger geleverd wordt. Heb je bijvoorbeeld een kwetsbare houten vloer, kies dan voor een stofzuiger met parket- of fluffyborstel.

Wat is de beste Dyson steelstofzuiger?

Als we naar het overal plaatje kijken, vinden wij op dit moment de Dyson V15 de beste Dyson steelstofzuiger. Kijken we naar andere factoren dan zijn er andere beste modellen aan te wijzen. Het is daarom belangrijk dat je ook kijkt naar je eigen situatie. Houdt hierbij niet alleen rekening met je eigen budget, maar ook naar het type vloer dat je thuis hebt.

Tags:

marketwin.nl@gmail.com
Steelstofzuiger.nl
Logo