Uitgebreide keuzegidsen Eerlijk en betrouwbaar advies 100% onafhankelijk

Vragen over steelstofzuigers?
Een prangende vraag over een steelstofzuiger? Loop je vast bij het maken van een keuze tussen twee populaire modellen? Wij helpen je graag! Hieronder kun je een vraag indienen: wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Tip: bekijk hieronder ook onze FAQ met veelgestelde vragen. Wellicht ontdek je daar al het antwoord!

Neem contact met ons op:

  Wie beantwoord jouw vragen?

  Smart Brothers! Wij zijn het bedrijf achter Steelstofzuiger.nl en vertellen je alles wat je moet weten over stofzuigers. In de breedste zin van het woord! Met een jarenlange ervaring in de stofzuigerniche weten wij als geen ander welk model past bij jouw behoeftes en wensen. Want één beste stofzuigerkeuze, is er eigenlijk niet.

  Wil je meer te weten komen over onze aanpak of mogelijkheden tot samenwering? Neem dan een kijkje op onze website of maak gebruik van het formulier hierboven.

  FAQ: veelgestelde vragen over de steelstofzuiger

  Is een steelstofzuiger altijd draadloos?

  In Europa zijn de meeste steelstofzuigers inderdaad draadloos. In landen als Amerika en Engeland is de steelstofzuiger, ook wel een staande stofzuiger genoemd, ook vaak beschikbaar met snoer.

  Wat is het grootste voordeel van een steelstofzuiger?

  Het grootste pluspunt van de steelstofzuiger is zijn mobiliteit. Je kunt de stofzuiger makkelijk met je meedragen gezien hij dus vaak draadloos is. Daarbij kun je ook sneller op lastige plekken stofzuigen: denk aan het plafond of de gordijnen.

  Welke stofzuigermerken bieden allemaal steelstofzuigers aan?

  Bijna elk bekend stofzuigermerk heeft een aantal steelstofzuigers in haar assortiment. Het meest bekende steelstofzuigermerk is Dyson: zij was ook een van de eerste merken die in Europa naar buiten kwam met een draadloze steelstofzuiger.

  Is een steelstofzuiger duurder dan een gewone stofzuiger?

  Dat hoeft zeker niet. Er zijn genoeg stofzuigers die voor veel minder aangeboden worden dan de gemiddelde sledestofzuiger. De prijsrange is echter enorm breed: er zijn dus modellen van nog geen 200 euro, terwijl er ook steelstofzuigers van ruim 800 euro bestaan.

  Waar moet ik opletten bij het kopen van een steelstofzuiger?

  Wanneer je een nieuwe steelstofzuiger gaat kopen is het slim om te letten op een aantal factoren. De belangrijkste zijn het gewicht, de accuduur, de grootte van het stofreservoir en de oplaadtijd voor een volle accu. Daarbij blijft het natuurlijk ook altijd belangrijk om te letten op de geschiktheid voor jouw vloeren.

  Staat het antwoord op jouw steelstofzuiger vraag er niet tussen? Neem dan alsnog hierboven contact met ons op!

  Steelstofzuiger.nl
  Logo