Uitgebreide keuzegidsen Eerlijk en betrouwbaar advies 100% onafhankelijk

Bosch Steelstofzuiger

Bosch is niet meer weg te denken in de wereld van stofzuigers. Ook op het gebied van steelstofzuigers is Bosch veel aanwezig: met diverse krachtige modellen heb je keuze uit diverse typen. We zetten de beste op een rij en vertellen je alles wat je moet weten over de Bosch steelstofzuiger.
Als er een merk is die veel steelstofzuigers op de markt heeft gebracht is het wel Bosch. Het zijn er zelfs zoveel dat wij als stofzuigerexperts ook soms verdwalen in het aanbod. Tijd om alle feiten eens op een rijtje te zetten, want welke Bosch steelstofzuiger kun jij nu het beste kiezen? En wat voor soorten heeft Bosch eigenlijk allemaal?

Onze top 3 Bosch steelstofzuigers op dit moment:

 1. Bosch Unlimited Serie 6 BCS61BAT2
 2. Bosch Flexxo 2in1 BCH3P210
 3. Bosch Unlimited ProAnimal Serie 8 BBS81PET

Laten we per model in onze top 3 eens flink inzoomen op de eigenschappen en grote pluspunten.

1

Bosch Unlimited Serie 6 BCS61BAT2

Beste Bosch steelstofzuiger op dit moment

Bosch Unlimited Serie 6 CS61BAT2

De Bosch Unlimited Serie 6 CS61BAT2 vinden wij de beste Bosch steelstofzuiger. Wordt geleverd met twee accu’s en is zeer veelzijdig!
Pluspunten
 • Zeer veelzijdig
 • Twee Bosch accu’s
 • Constant krachtig
Minpunten
 • Niet stil (76 dB)
 • Geen parketborstel

Als je op zoek bent naar de beste steelstofzuiger van Bosch maak je de beste keuze met de Bosch Unlimited Serie 6 CS61BAT2. Het gaat hier om een steelstofzuiger die je voor veel verschillende toepassingen kunt gebruiken. Je krijgt er twee accu’s bij, die je ook kunt gebruiken voor andere Bosch-apparaten.

Hou wel rekening met een wat luidruchtige steelstofzuiger. Met 76 decibel is het zeker geen stil model. Daarbij krijg je er ook geen zachte parketborstel bij: voor houten vloeren is het dus geen goede keuze.

2

Bosch Flexxo 2in1 BCH3P210

Beste budget keuze steelstofzuiger van Bosch

Bosch Flexxo 2in1 BCH3P201

Wanneer jij niet teveel wil betalen voor een krachtige Bosch steelstofzuiger, maar niet in wil leveren op kwaliteit is de Bosch Flexxo 2in1 BCH3P210 de beste keuze.
Pluspunten
 • Lange accuduur
 • Zuigmonden makkelijk te wijzigen
Minpunten
 • Geen turboborstel
 • Luidruchtig (82 dB)

Wanneer je op zoek bent naar een goedkope steelstofzuiger, maak je met de Bosch Flexxo 2in1 BCH3P210 de beste optie. Deze draadloze stofzuiger gaat maar liefst 50 minuten mee op een volle accu. De steelstofzuiger wordt geleverd met diverse zuigmonden. Heb je een hond of kat? Dan is deze steelstofzuiger een wat minder goede keuze: je krijgt er geen turboborstel bij.

3

Bosch Unlimited ProAnimal Serie 8 BBS81PET

Beste Bosch steelstofzuiger voor huisdieren

Bosch Unlimited ProAnimal Serie 8 BBS81PET

Last van dierenharen in je huis? Kies dan voor deze Bosch Unlimited ProAnimal Serie 8 BBS81PET: wordt geleverd met mini-turboborstel.
Pluspunten
 • Met turboborstel
 • Krachtige steelstofzuiger
 • Veel zuigmonden
Minpunten
 • Maakt veel lawaai
 • Geen extra accu

De Bosch Unlimited ProAnimal Serie 8 BBS81PET is de beste Bosch steelstofzuiger voor dierenharen. Deze stofzuiger wordt namelijk geleverd met een turboborstel waarmee je eenvoudig hondenharen en kattenharen uit tapijt en vloerkleden kunt zuigen. In tegenstelling tot andere Bosch steelstofzuiger modellen krijg je hier echter geen tweede accu bij.

Welke Bosch steelstofzuiger?

Verschillende soorten Bosch steelstofzuigers

Bosch heeft een enorm aanbod aan steelstofzuigers, zoveel dat het bijna onmogelijk is om een beste keuze te selecteren. Vooral omdat een beste keuze vaak afhankelijk is van je eigen situatie. Als we kijken naar het aanbod van Bosch steelstofzuigers is het belangrijk om te weten dat Bosch drie verschillende type steelstofzuigers heeft: Athlet, Flexxo 2in1 en Unlimited.

Bosch Unlimited

bosch unlimited steelstofzuigers

Bosch Flexxo 2in1

bosch flexxo 2in1

Bosch Athlet

Bosch athlet

Drie verschillende modellen, waarbij elk model weer zijn eigen voor- en nadelen heeft. Zo heeft de Bosch Unlimited de motor van de stofzuiger aan de bovenzijde zit, waardoor het gewicht van de stofzuiger volledig in de hand komt te liggen. Voordeel van zo’n model is dat je veel makkelijker onder meubels kunt zuigen.

De Bosch Flexxo en Athlet hebben beide een de motor aan de onderzijde zitten en dit zorgt ervoor dat de stofzuiger minder makkelijk onder een bank of meubels kan zuigen. Wel is de stofzuiger een stuk lichter in de hand, omdat het gewicht onderaan de stofzuiger zit. De Flexxo 2in1 heeft daarbij ook nog een handige geïntegreerde handstofzuiger, die weer ideaal is voor kleine zuigklussen.

Elke model weer onder te verdelen in series

Je favoriete model gevonden, dan zijn deze modellen ook nog eens onder te verdelen in series. Hierbij is het belangrijk te weten dat er drie verschillende series zijn: serie 2, 4, 6, en 8. Hoe hoger het getal van de serie hoe meer zuigkracht een stofzuiger heeft.

Pluspunten Bosch

Waarom een Bosch steelstofzuiger?

Bosch is een bekend Duits merk dat zich richt op consumentenproducten en al lang werkzaam is in de stofzuigermarkt. Zo heeft Bosch al meer dan 80 jaar ervaring in het ontwikkelen van stofzuigermotoren. Om te bewijzen dat Bosch achter haar product staat biedt Bosch zelf 10 jaar motorgarantie op je stofzuiger. Naast de betrouwbaarheid en de motorgarantie zijn er nog enkele pluspunten op te noemen voor de Bosch steelstofzuigers:

 1. Enorm aanbod: Bosch heeft een enorm aanbod aan steelstofzuigers. Hoewel dit de zoektocht naar de juiste steelstofzuiger moeilijker maakt, zorgt dit er wel voor dat je altijd een goede keuze voor jouw situatie is. Kies daarom voor een stofzuiger die perfect past bij jouw situatie zonder dat je bijvoorbeeld accessoires bij je stofzuiger krijgt die je toch niet gebruikt. Hier betaal je immers vaak zelf voor.
 2. Accuplatform: heb je elektrisch gereedschap van Bosch dat werkt met een accu? Dan kan het zomaar voorkomen dat je dezelfde accu kunt gebruiken in het gereedschap als de steelstofzuiger.
 3. Verschillende accessoires voor elke klus: de steelstofzuigers van Bosch worden geleverd met verschillende accessoires. Elke accessoires stuk is geschikt voor een andere zuigklus, zo is een turboborstel bijvoorbeeld bedoelt voor het verwijderen van dierenharen en een parketborstel te gebruiken op een kwetsbare vloer.

Voor meer informatie en om een beter beeld te krijgen van de Bosch stofzuigers hebben we hieronder een video geplaatst over de Bosch Unlimited steelstofzuiger.

Veelgestelde vragen over Bosch steelstofzuigers

FAQ

Waarom een Bosch steelstofzuiger kopen?

Bosch is een betrouwbaar merk dat zich al jaren bewezen heeft. Om de kwaliteit te waarborgen van de Bosch stofzuiger biedt Bosch zelf 10 jaar motorgarantie aan. Ook werken de stofzuigers van Bosch erg goed en hebben ze veel zuigkracht

Welke Bosch steelstofzuiger is de beste?

Bosch heeft drie verschillende series steelstofzuigers, deze steelstofzuiger zijn weer onder te verdelen in verschillende modellen. Elk model heeft zo zijn eigen plus- en minpunten. Per situatie kan er weer een andere beste keuze zijn. Wij proberen je met de beste keuze te helpen en hebben daarom ook een top 3 met beste Bosch steelstofzuigers gemaakt. Deze keuze onderbouwen we ook en vertellen waarop je moet letten.

Tags:

marketwin.nl@gmail.com
Steelstofzuiger.nl
Logo